top icon
Κόσμος

To βίντεο της Ferrari για την επέτειο των 75 ετών από το πρώτο της αυτοκίνητο

Η Ferrari ετοίμασε ένα 3λεπτο βίντεο με αφορμή μια σημαντική επέτειο.

Με το 2021 να πλησιάζει στο τέλος του, η Ferrari παρουσιάζει ένα νέο λογότυπο με στόχο να γιορτάσει την επέτειο των 75 χρόνων που σηματοδοτεί τη χρονιά που έρχεται το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκεύασε στο Marenello το 1947 ο Enzo Ferrari.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη του δημιουργία το 1940 ήταν το Auto Avio Costruzioni 815, το αγωνιστικό 125 S, το οποίο παρουσιάστηκε επτά χρόνια αργότερα, ήταν το πρώτο μοντέλο στην ιστορία που κοσμούνταν από το διάσημο cavalino rampante.

Για να γιορτάσει το ορόσημο των 75 ετών που συμπληρώνεται τη χρονιά που έρχεται, η Ferrari δημιούργησε, εκτός από το σχετικό λογότυπο, και ένα νέο βίντεο, στο οποίο κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι της.

Αν μη τι άλλο, το 2022 σηματοδοτεί μία ακόμα σημαντική χρονιά για την Ferrari. Τόσο για τα αυτοκίνητα παραγωγής της με τη νέα Purosangue να έρχεται να αξιοποιήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα των SUV μοντέλων. όσο και στους αγώνες, με τη Scuderia Ferrari να προσδοκά σε αποτελέσματα και επιδόσεις στις πίστες που θα την φέρουν επί ίσοις όροις απέναντι στις Mercedes και Red Bull στο πολύχρωμο τσίρκο της Formula 1.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ