top icon
Κόσμος

Toyota RAV4: Μικρή ανανέωση και έκδοση Adventure

Η Toyota ανανεώνει στα σημεία το RAV4 προσθέτοντας στη γκάμα του την έκδοση Adventure.

Η Toyota παρουσίασε σήμερα την έκδοση Adventure του δημοφιλούς RAV4 προσθέτοντας του έτσι μια περιπετειώδη αύρα σε επίπεδο αισθητικής. Παράλληλα, το ιαπωνικό εργοστάσιο προχωρά για λογαριασμό ολόκληρης της γκάμας σε μια πολύ μικρή ανανέωση που αφορά σε αλλαγές αισθητικού περιεχομένου.

Το RAV4 Adventure ξεχωρίζει για το πιο τονισμένο εμπρός μέρος στο οποίο δεσπόζει η μαύρη γρίλια. Την ίδια στιγμή, το λογότυπο Toyota μετακινείται από την άκρη του καπό σε μία πιο κεντρική θέση στο προσωπείο του μοντέλου. Από εκεί και πέρα, το πιο παρατηρητικό μάτι θα εντοπίσει ότι τα φώτα ομίχλης διαθέτουν εδώ μαύρο περίγραμμα καθώς και ένα διακοσμητικό ασημί στοιχείο.

Toyota RAV4 Adventure

Περισσότερο αισθητή είναι η παρουσία των προστατευτικών καλυμμάτων κάτω από το αμάξωμα τόσο εμπρός όσο και πίσω, καθώς και των φαρδύτερων φτερών και των νέων 19άρηδων ζαντών με το γκρι ματ χρωματισμό. Το νέο RAV4 Adventure διαθέτει μεταξύ άλλων δίχρωμο εξωτερικό με το «βασικό» αμάξωμα να κοσμείται  με τον χρωματισμό Urban Khaki και την οροφή, τις εμπρός κολώνες και το πίσω σπόιλερ σε χρώμα Dynamic Grey – σύμφωνα με την Toyota η συγκεκριμένη επιλογή έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στο κλασσικό FJ40 Land Cruiser.

Στην καμπίνα της έκδοσης Adventure συναντώνται διαφορετικές επενδύσεις για τα καθίσματα, που συνδυάζουν ένα λείο συνθετικό δέρμα σε μαύρο χρώμα με καπιτονέ πλάτη και πορτοκαλί ραφές.

Toyota RAV4 Adventure

Στα μηχανικά μέρη της έκδοση δεν παρατηρούνται διαφοροποιήσεις. Έτσι το «παρών» δίνει και εδώ η υβριδική μονάδα τέταρτης γενιάς της Toyota, που αποδίδει 222 ίππους και η έξυπνη τετρακίνηση i-AWD με σημείο αναφοράς την εγκατάσταση ενός ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα.

Το νέο μοντέλο υιοθετεί επίσης αλλαγές που εισάγονται σε όλο το φάσμα της γκάμας RAV4 για το 2022, συμπεριλαμβανομένων των νέων LED προβολέων και εμπρός φώτων ομίχλης. «Παρών» δηλώνουν και οι νέες ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες. Στην καμπίνα ένας νέος LED φωτισμός, δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης του καθίσματος του συνοδηγού, διακόπτες ελέγχου των ηλεκτρικών παραθύρων με φωτισμό και νέες θύρες USB-C κατάλληλες για φόρτιση τηλεφώνων και άλλων συσκευών.

Οι παραδόσεις του νέου RAV4 Adventure και συνολικά της ελαφρώς ανανεωμένης γκάμας του μοντέλου ξεκινούν στην Ευρώπη στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Toyota RAV4 Adventure

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota RAV4 Adventure
  • Toyota RAV4 Adventure
  • Toyota RAV4 Adventure
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ