top icon
Κόσμος

Tρεις επαγγελματίες μιλούν για το νέο Fiat Scudo (+video)

H Fiat Professional κάλεσε τρεις επαγγελματίες με διαφορετικά πεδία δραστηριότητας να δοκιμάσουν το νέο Scudo και να δώσουν τη δική τους οπτική επάνω στο μοντέλο της εταιρείας.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις Carussin Farm με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα στην παραγωγή οίνου και πρόσφατα και ζύθου υψηλής ποιότητας, η Cashmere Monviso που παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα και η Magnarosa Farm που ασχολείται με την παραγωγή μήλων και την αξιοποίηση τους σε πλήθος εφαρμογών, δοκίμασαν το νέο Scudo διαπιστώνοντας κατά πόσο το νέο μοντέλο της Fiat Professional ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Η εμπειρία τους βασίζεται στους πέντε πυλώνες που χαρακτηρίζουν το νέο Scudo: την ευελιξία, τις υψηλές δυνατότητες ωφέλιμου όγκου και βάρους, τις πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης, την κορυφαία αποδοτικότητα και βέβαια την επιλογή μεταξύ συμβατικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων.

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών, το όνομα Scudo επανέρχεται μετά από 30 χρόνια στην αγορά , πάντα πιστό στη φιλοσοφία της Fiat Professional, όπου η εστίαση βρίσκεται στον επαγγελματία και τις ανάγκες του. Το νέο Fiat Professional Scudo είναι ένα μοντέρνο επαγγελματικό όχημα, το οποίο βασίζεται στη πλατφόρμα μεσαίων Van του Ομίλου Stellantis και εφοδιάζεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ή αποδοτικούς κινητήρες diesel. Όπως πάντα η εστίαση της Fiat Professional βρίσκεται στις ανάγκες των επαγγελματικών έτσι ώστε και με το νέο Scudo να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο χρήσιμων στοιχείων σε επίπεδο προϊόντος, αλλά και υπηρεσιών.

Fiat Scudo

Το νέο Fiat Professional Scudo είναι άμεσα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, με κινητήρες diesel και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις (Van και Combi), που στο σύνολό τους καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ ως και 200.000 χλμ. Ειδικότερα για τις εκδόσεις diesel προσφέρεται έκπτωση 1.600 ευρώ, αλλά και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Fiat Scudo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ