top icon
Επικαιρότητα

Land Rover Freelander 2

Πρεμιέρα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, με νέο όμως κινητήρα.

Μπορεί οι διακριτές στο μάτι αλλαγές να είναι μόνο τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, ωστόσο στο Land Rover Freelander 2 έχει γίνει πολύ δουλειά στους κινητήρες. Ο νέος βασικός βενζινοκινητήρας καταργεί τον «κολλητό του βενζινά» των 3.2 λίτρων, είναι δίλιτρος και προέρχεται από το Evoque, διαθέτοντας ισχύ 240 ίππων. Οι δύο diesel κινητήρες όμως των 2.2 λίτρων με απόδοση 150 (TD4) και 190 ίππων (SD4) παραμένουν στην υπηρεσία του μοντέλου.

 
Η πιο προσιτή από οικονομικής πλευράς έκδοση αφορά την προσθιοκίνητη eD4, η οποία θα κινείται από τον diesel των 150 ίππων και συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και σύστημα Start/Stop, εκπέμποντας ρύπους διοξειδίου του άνθρακα που ανέρχονται στα 158 γρ./χλμ. Επίσης, βελτιώθηκε η απόκριση του συστήματος start-stop κατά 22%.

 
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αλλαγές είναι περισσότερο φανερές κι έχουν να κάνουν με τη νέα κονσόλα, η οποία διαθέτει οθόνη αφής επτά ιντσών, με high tech ηχοσύστημα Meridian που παρέχεται και στο Evoque. 

 
Οι πωλήσεις του Land Rover Freelander 2 θα αρχίσουν στα μέσα του φθινοπώρου. Στην Ελλάδα ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει, ούτε και σε ποιες τιμές θα προσφέρεται.

 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ