top icon
Επικαιρότητα

Mapfre Asistencia: 10 χρόνια στην Ελλάδα

Η Mapfre Asistencia μέλος του Ομίλου Sistema Mapfre γιόρτασε την 10ετή επιτυχή της δραστηριοποίηση στη χώρα μας με την επωνυμία Eurosos Assistance και παρουσίασε τη νέα υπηρεσία Warranty (πρόγραμμα εγγύησης για μεταχειρισμένα οχήματα) η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Την εταιρία τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 150 πελάτες και συνεργάτες, καθώς και ο Πρέσβης της Ισπανίας, κ. Juan Ramon Martinez Salazar, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιριών, κ Γεώργιος Κώτσαλος και η Διευθύντρια Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής του Υπουργείου Ανάπτυξης, κα Μαρία Κορωναίου.

Στην ομιλία του ο Σπύρος Φίλιππας, Γενικός Διευθυντής της Eurosos Assistance, παρουσίασε τα προϊόντα που πρόκειται να λανσαριστούν σύντομα στη χώρα μας και αφορούν δύο βασικούς τομείς: την ασφάλιση μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω της υπηρεσίας Warranty και εξελιγμένα τραπεζικά προϊόντα που απευθύνονται σε κατόχους καρτών ή δανείων, τα οποία είναι το GAP (Guaranteed Asset Protection), το Legal Defense (Νομική Προστασία), το Legal Advice (Νομικές Συμβουλές), το Purchase Protection (Προστασία Αγορών) και το Fraudulent Use (Δόλια Χρήση Πιστωτικών Καρτών).

Η Eurosos Assistance ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 1994, ως 100% ιδιοκτήτη εταιρία της MAPFRE ASISTENCIA. Σήμερα, με προσωπικό 63 ατόμων και με τη συνεργασία του διεθνούς δικτύου συνεργατών-ανταποκριτών της MAPFRE ASISTENCIA καλύπτει όλες τις Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο. Το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει 95 εταιρείες
(ασφαλιστικές, εισαγωγείς αυτοκινήτων και τράπεζες), οι οποίες αντιστοιχούν σε έναν αριθμό 1.550.000 ασφαλισμένων δικαιούχων, δημιουργώντας κύκλο εργασιών που για το οικονομικό έτος 2003 ανήλθε στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Το Call Center της εταιρείας, 24ωρης λειτουργίας, εξυπηρέτησε κατά το προηγούμενο έτος περισσότερα από 180.000 περιστατικά, ενώ υποστηρίχθηκαν 1.000.000 κλήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ