top icon
Επικαιρότητα

Με 35.095 ευρώ το νέο Ford Focus RS

Tο νεότερο «τέκνο» του Γιοστ Καπίτο κοστίζει στη μια και μοναδική διαθέσιμη έκδοσή του 35.095 ευρώ, διαθέτοντας στον εξοπλισμό του κάθε απαραίτητο στοιχείο άνεσης και ασφάλειας.

Με την ευκαιρία της άφιξης των πρώτων Focus RS στη χώρα μας, αλλά και την επίσημη παρουσίαση του… καθαρόαιμου «χάτς» της Ford για τους δημοσιογράφους τους αυτοκινητικού Τύπου στην πίστα των Σερρών, η Ford Motor Ελλάς ανακοίνωσε και επίσημα την τιμή πώλησης του πιο δυνατού Focus που παρήχθη ποτέ.
 
Πιο συγκεκριμένα, το νεότερο τέκνο του Γιοστ Καπίτο κοστίζει στη μια και μοναδική διαθέσιμη έκδοσή του, 35.095 ευρώ διαθέτοντας στον εξοπλισμό του κάθε απαραίτητο στοιχείο άνεσης και ασφάλειας, όπως οι 6 αερόσακοι, ο ηλεκτρονικός κλιματισμός, το ESP, που απενεργοποιείται πλήρως, τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, οι 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος κοκ.
 
Δυστυχώς, για το 2009 στη χώρα μας θα εισαχθούν μόλις 100 αντίτυπα, τα οποία, όπως και ήταν αναμενόμενο, έχουν ήδη πουληθεί με δεδομένο το πολύ υψηλό ενδιαφέρον των αγοραστών (.σ.: τη στιγμή αυτή, οι αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν υπερβεί τις 300).
 
Για περισσότερα, όσον αφορά τις δυνατότητες του νέου Focus RS στο δρόμο, μείνετε συντονισμένοι!
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ