top icon
Επικαιρότητα

Μικρές αλλαγές για το Nissan 370Z

Αισθητικού περιεχομένου επεμβάσεις για ένα από τα πιο απολαυστικά κουπέ των τελευταίων ετών.

Η ιαπωνική εταιρεία δε χρειάστηκε να αλλάξει και πολλά προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία του 370Ζ. Έτσι, το MY2018 ιαπωνικό κουπέ κοσμείται από νέες, ανθρακί χειρολαβές, περισσότερους εξωτερικούς χρωματισμούς, όπως η εικονιζόμενη Red Red Metallic, διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και πιο σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και στις δύο άκρες του αμαξώματος. Διαφορετικές είναι και οι ζάντες με διάμετρο 19 ίντσες, που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Στο εσωτερικό όσοι τυχεροί μπορούν τώρα να παραγγείλουν το προαιρετικό infotainment σύστημα NissanConnect Premium, το οποίο πάει πακέτο με μια οθόνη αφής με διάμετρο 7 ίντσες, DVD player, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Από εκεί και πέρα, ο V6 κινητήρας των 3,7 λίτρων συνεχίζει αγόγγυστα να προσφέρει τις υπηρεσίες του αποδίδοντας 328 ίππους σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με ένα αυτόματο «7άρι». Η μόνη αναβάθμιση που τον συνοδεύει είναι, σύμφωνα με τη Nissan, ο πιο ανθεκτικός και ελαφρύς στη χρήση συμπλέκτης στις χειροκίνητες, ασφαλώς, εκδόσεις._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ