top icon
Επικαιρότητα

Mini Terrapod από τη Land Rover

Τα μοντέλα της Land Rover τα πηγαίνουν περίφημα στο στίβο μάχης.

Η ιδέα της Land Rover να παρουσιάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της γεννήθηκε το 2003. Σχεδιάστηκε λοιπόν τότε το πρώτο mini Terrapod, μία συναρπαστική δοκιμασία για τετρακίνητα οχήματα. Το mini Terrapod αποθηκεύεται μέσα σε κοντέινερ και μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
 
Για το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου, το εκπληκτικό σόου mini Terrapod φιλοξενείται στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν… εκ του σύνεγγυς τις ικανότητες των Freelander, Discovery και Range Rover να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.
 
Το mini Terrapod προσομοιώνει… δύσκολες καταστάσεις, αντιμέτωπος με τις οποίες μπορεί να βρεθεί όποιος αρέσκεται να οδηγεί μακριά από τις πόλεις.
Τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν τα μοντέλα της Land Rover είναι τρία. Η ράμπα πλάγιας κλίσης, 25 μοιρών, τα «walking holes”, δύο ανεξάρτητες μικρές γέφυρες, και η ανηφόρα-κατηφόρα, με κλίση 27 μοίρες.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις:
13-18 Οκτωβρίου Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Άγ. Νικόλαος, Ηράκλειο)
21-22 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη
24-26 Οκτωβρίου Παραλία Βόλου
29-30 Οκτωβρίου Ιωάννινα
1-4 Νοεμβρίου Χαλκίδα
8-10 Νοεμβρίου Πάτρα 
 
Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν test drive μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.landrover.gr  ή να τηλεφωνήσουν στο 210 6252329.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ