top icon
Επικαιρότητα

Mini Vision concept

H Mini αποκάλυψε το Vision concept σε μια εκδήλωση για το design, μέσω του επιθεωρητή σχεδιασμού της εταιρείας Anders Warming.

HMini αποκάλυψε το Vision concept σε μια εκδήλωση για το design, μέσω του επιθεωρητή σχεδιασμού της εταιρείας AndersWarming.

Το Vision concept είναι ο προπομπός του Cooper που θα δούμε το 2014 και, όπως είναι επόμενο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι βασικές γραμμές της σχεδίασής του συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο, παρουσιάζοντας αισθητικές και τεχνολογικές καινοτομίες, έτσι όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια της 3D παρουσίασής του.

 

Σε ό,τι αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, υπάρχει πλέον ένας πιο αεροδυναμικός προφυλακτήρας, ενώ τα φώτα ομίχλης είναι ενσωματωμένα στην εξαγωνική μάσκα. Επίσης, το concept διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, αεροτομή και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.


Το εσωτερικό τονίζεται από μια ευάριθμη ποικιλία χρωμάτων, όπου δεσπόζει το τριών ακτίνων τιμόνι και η μεγάλου μεγέθους κυκλική ψηφιακή οθόνη. Επίσης, υπάρχουν ελαστικοί ιμάντες στις θύρες για τα περιοδικά και τα μπουκάλια.

 

Στο πρωτότυπο είναι εγκαταστημένο το Driving Experience Control, που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να αλλάξει τον εσωτερικό φωτισμό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ