top icon
Επικαιρότητα

Νέα Porsche 911 GT2: Μόνο με PDK κιβώτιο

Τουλάχιστον θα παραμείνει πισωκίνητη.

Η επιβεβαίωση ότι η Porsche σχεδιάζει να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή της θρυλικής 911 GT2 ήρθε την περασμένη χρονιά δια στόματος του ανθρώπου που ηγείται του τμήματος της γερμανικής εταιρείας που είναι υπεύθυνο για κάθε δημιούργημά της με την ονομασία GT. Σήμερα, με αφορμή δηλώσεις του CEO της μάρκας, Oliver Blume, μαθαίνουμε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι η συγκεκριμένη έκδοση του αειθαλούς κουπέ τον Γερμανών θα είναι πισωκίνητη, όπως η προκάτοχός της, διαθέτοντας αποκλειστικά το γνωστό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK της μάρκας. Ούτε λόγος για χειροκίνητο, ακόμα και ως προαιρετική επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Porsche 911 GT3 RS δεν θα είναι χειροκίνητη

Στο πλαίσιο των ίδιων δηλώσεών του, ο CEO της Porsche δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα τεχνικά στοιχεία περιοριζόμενος μόνο στην κάτωθι αναφορά:

«Για την GT2 είναι αναμενόμενο να έχουμε έναν κινητήρα με μεγάλη ροπή σε συνδυασμό με τούρμπο. Προς το παρόν, δεν μπορώ να αναφερθώ σε συγκεκριμένους αριθμούς. Πιστεύω όμως ότι όταν παρουσιάσουμε το αυτοκίνητο θα δείτε και εσείς σε ποιο επίπεδο έχουμε φτάσει με αυτό. Και να φανταστείτε ότι ακόμα το δουλεύουμε».

Θυμίζουμε πως η προγενέστερη GT2 απέδιδε 620 ίππους, δηλαδή 90 περισσότερες από την Turbo S της εποχής._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ