top icon
Επικαιρότητα

Νέες εκδόσεις Alfa Romeo GT

Πιο προσιτή γίνεται η Alfa Romeo GT για τους Έλληνες καταναλωτές, καθώς στη γκάμα της προστίθεται και ο κινητήρας «TS» των 1.8 λίτρων με ισχύ 140 ίππων. Η νέα έκδοση θα προσφέρεται με τα επίπεδα εξοπλισμών «Progression» και «Distinctive», με τιμή αγοράς 28.900 ευρώ για την πρώτη και 31.250 για τη δεύτερη.

Ο στάνταρ βασικός εξοπλισμός είναι ίδιος με των αντίστοιχων εκδόσεων 2.0 JTS, περιλαμβάνοντας ABS, VDC, ASR, 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδιού, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου, ράδιο CD, κλιματισμό διπλής ζώνης κλπ., ενώ ο επιπλέον βασικός εξοπλισμός της «Distinctive» περιλαμβάνει ηχοσύστημα της Bose με ΜΡ3 και χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο σαλόνι, προεγκατάσταση τηλεφώνου και Clima Kit.

Επιπλέον της 1.8, στην ελληνική αγορά είναι πλέον διαθέσιμη και η Alfa GT με τον κινητήρα diesel Multijet 1.9 16V JTD των 150 ίππων, που θα διατίθεται επίσης στα επίπεδα εξοπλισμού «Progression» και «Distinctive», με τιμή 32.600 και 34.950 ευρώ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ