top icon
Επικαιρότητα

Νέο Michelin Pilot Sport 3

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά ελαστικών Pilot Sport 3, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την προγενέστερη Pilot Sport 2, αλλά και ένα σημαντικό μέρος της αντίστοιχης Exalto.

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά ελαστικών Pilot Sport 3, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την προγενέστερη Pilot Sport 2, αλλά και ένα σημαντικό μέρος της αντίστοιχης Exalto. Η διαθέσιμη γκάμα του νέου Pilot Sport 3 θα περιλαμβάνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς που διανύουμε 25 διαφορετικές διαστάσεις (από την 195/45 R16 έως την 275/40 R19), οι οποίες διακρίνονται για τις οικολογικές ευαισθησίες τους και τη μειωμένη κατά 10% αντίσταση κύλισης, στοιχεία που πλέον συνδυάζονται όχι μόνο με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (+10%), αλλά και με σπορτίφ χαρακτηριστικά σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς.
 
Ιδιαίτερα βελτιωμένη μάλιστα –όπως διαπιστώσαμε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου ελαστικού στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της Michelin στην Αλμερία- είναι η απόδοση του νέου Pilot Sport 3 και στο βρεγμένο, καθώς, σύμφωνα με την ίδια την Michelin, κατά τη διαδικασία της επιβράδυνσης επιτυγχάνει μειωμένη απόσταση ακινητοποίησης, κατά 3 μέτρα, σε σχέση με το Pilot Sport 2, στην τυποποιημένη, κατά ISO, δοκιμασία 80-10 χλμ./ώρα. 
 
Το νέο Michelin Pilot Sport 3 βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και προορίζεται για μια πλειάδα μοντέλων, που ξεπερνούν τα 200, ενώ ήδη ο συγκεκριμένος τύπος ελαστικού έχει πιστοποιηθεί στην πρώτη τοποθέτηση μοντέλων, όπως τα Audi A4/Α5 και Mercedes E63 AMG. _Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ