top icon
Επικαιρότητα

Νέο Mitsubishi Fuso Canter

Το νέο Canter είναι έτοιμο να υπηρετήσει και τους έλληνες επαγγελματίες

Η Ιασων ΑΕΒΕ που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της Mitsubishi Fuso, του τομέα της γνωστής ιαπωνικής φίρμας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των φορτηγών και των λεωφορείων, παρουσίασε στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου την τελευταία γενιά του Canter ενός φορτηγού με ιστορία πάνω από 40 ετών και 25 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη. Η 8η γενιά του περιλαμβάνει σασί από 3,5 έως 7,5 τόνους (μικτό βάρος), τέσσερις τύπους καμπίνας και 5 διαφορετικά μήκη μεταξονίου (από 2.500 έως 4.470 χιλ.).

Το Canter κινείται από δυο μηχανικά σύνολα. Από 3,5 και έως 5,5 τόνους το Canter εφοδιάζεται με τον μικρότερο υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο ντίζελ που αποδίδει 125 ίππους ενώ από 6,0 έως 7,5 τόνους με τον μεγαλύτερο 4λιτρο επίσης υπερτροφοδοτούμενο και ντίζελ κινητήρα η ισχύς του οποίου ανεβαίνει στους 143 ίππους. Η Mitsubishi Fuso έχει δώσει έμφαση στον εσωτερικό διάκοσμο του Canter. Τα ποιοτικά πλαστικά στο ταμπλό η πολύ καλή συναρμογή και ο επιλογέας ταχυτήτων που βρίσκεται στην κονσόλα πολύ κοντά στο τιμόνι δίνουν αίσθηση ανάλογη επιβατικού αυτοκινήτου. Παράλληλα οι τεχνικοί της εταιρείας ενσωμάτωσαν στην καμπίνα το σύστημα ασφάλειας RISE όπως ονομάζεται. Ο κλωβός της καμπίνας ενισχύεται με πυκνές εγκάρσιες δοκούς που συνδυάζονται με ενισχυτικές ράβδους στις πόρτες και την μπάρα στήριξης του ταμπλό.

Tο Canter είναι διαθέσιμο με δυο πακέτα εξοπλισμού. Το βασικό περιλαμβάνει ηλ. Παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, ραδιοCD, ενώ το πλουσιότερο διαθέτει επιπλέον αερόσακο οδηγού, κεντρικό κλείδωμα και ακινητοποιητή (immobilizer). Από 5,5 τόνους και πάνω στο στάνταρ εξοπλισμό προστίθεται το ABS και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι τιμές ξεκινούν από τα 23.325 ευρώ ( 3,5 τόνοι, μεταξόνιο 2,5 μ.)._Σ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ