top icon
Επικαιρότητα

Nέο Nissan Pulsar

Πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική μικρομεσαία κατηγορία.

Σε αρμονία με τις προσδοκίες ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, το νέο Pulsar είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από προσβάσιμες και χρήσιμες τεχνολογίες. Μεταξύ των συστημάτων που προσφέρονται είναι το Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης Forward Emergency Braking, το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων Moving Object Detection), η Προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας Lane Departure Warning και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου Blind Spot Warning.

 

Επιπλέον, το Pulsar διαθέτει το δεύτερης γενιάς σύστημα NissanConnect, συνοδευόμενο από μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones, το Google SendtoCar. Μια ακόμη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του Pulsar είναι οι προβολείς LED. Έχοντας ήδη υιοθετηθεί στο νέο QASHQAI, τα διακριτικά LED εμπρός φώτα του Pulsar παράγουν ένα ευκρινές, λευκό φως, ενώ έχουν και το πρόσθετο πλεονέκτημα της κατανάλωσης κατά 50 τοις εκατό λιγότερης ενέργειας, σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Το Nissan Pulsar κινείται από 2 κινητήρες turbo. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIGT κινητήρας βενζίνης, αποδίδει την ισχύ των 115PS , ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110PS και 260Nm ροπής. Οι κινητήρες του διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές CO2 που βρίσκονται κάτω από 95g/km. Το Pulsar θα προσφέρεται επίσης και σε εκδόσεις, με το XTRONIC αυτόματο κιβώτιο της Nissan. Χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του 2.700 χιλιοστά και την έξυπνη διάταξη, το Pulsar προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αλλά και στο ύψος των ώμων, σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Παρόλα αυτά, το Pulsar διατηρεί ένα μικρό αποτύπωμα με μήκος 4.385 χιλιοστά, γεγονός που το καθιστά εύκολο στο παρκάρισμα σε στενό αστικό περιβάλλον.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ