top icon
Επικαιρότητα

Nέο Rover 75

Στο κλίμα ανανέωσης που διαπνέει την Rover το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν στην αγορά δυο νέες εκδόσεις του γνωστού μας «75»

Στο γενικότερο κλίμα ανανέωσης που διαπνέει την αγγλική εταιρία Rover το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν στην αγορά δυο νέες εκδόσεις του γνωστού μας μοντέλου Rover 75. Πρόκειται για ένα γενικό facelift του αυτοκινήτου με ιδιαίτερη έμφαση σην εξωτερική εμφάνιση αλλά και με αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό του.

Oι νέοι μπροστινοί και οπίσθιοι προφυλακτήρες που έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα σε συνεργασία με τη νέα μάσκα ψυγείου αλλά και τα νέα μπροστινά φωτιστικά σώματα αλογόνου συνθέτουν μια αννανεωμένη εικόνα. Aυτή συμπληρώνεται από μικρολεπτομέρειες όπως τα νέα μπροστινά και πλευρικά φλάς, το νέο σηματάκι Rover στα κέντρα των τροχών καθώς και τη νέα σήμανση μάρκας, μοντέλου στο κέντρο του χώρου αποσκευών. H κλειδαριά του καταργήθηκε και πλέον το πορτ -παγκάζ ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ξεκλειδώματος. Aλλαγές όμως έχουν γίνει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με την τοποθέτηση νέων υφασμάτινων επενδύσεων, νέων χρωματισμών των ταμπλό καθώς και νέων γραφικών στα όργανα. Oι τσέπες στα μπροστινά καθίσματα καταργήθηκαν και το μαξιλάρι στα πίσω καθίσματα είναι μικρότερο, προφανώς και οι δύο αλλαγές έγιναν για την εξοικονόμηση χώρου.

23.400 ευρώ κοστίζει η απλή έκδοση Classic Clima των 1.8 λίτρων, τιμή αυξημένη κατα 800 ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη του παλιότερου Rover με στάνταρτ όμως τον αυτόματο κλιματισμό, ενώ η σπορ έκδοση του μοντέλου με τον τούρμπο κινητήρα 1.8 T Sport Saloon ανέρχεται στις 29.400 ευρώ._Κ.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ