top icon
Επικαιρότητα

Ένα Nissan που στην κυριολεξία «περπατάει»

Η συνεργασία μεταξύ Nissan και New Balance, δημιούργησε το Nissan Kicks 327 Edition, το οποίο αναμένεται να «φορεθεί πολύ».

Η συνεργασία των αυτοκινητοβιομηχανιών με διάσημες μάρκες που δεν ανήκουν στον χώρο του αυτοκινήτου είναι κάτι συνηθισμένο εδώ και πολλές δεκαετίες. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατά καιρούς προσπαθούν να δημιουργήσουν εκδόσεις των μοντέλων τους, οι οποίες στηρίζονται στιλιστικά κυρίως στα διάσημα ονόματα των εκάστοτε brand με τα οποία συνεργάζονται.

Nissan

Μια ανάλογη συνεργασία έχουμε μεταξύ της Nissan και της αμερικανικής εταρείας κατασκευής υποδημάτων New Balance. Η Ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να δημιουργήσει το Nissan Kicks 327 Edition, το οποίο όπως γίνεται αντιληπτό είναι εμπνευσμένο από το πασίγνωστο μοντέλο παπουτσιού της αμερικανικής εταιρείας New Balance 327.

Nissan

Η Nissan δημιούργησε ένα περιτύλιγμα γύρω από το Nissan Kicks e-Power 4WD ώστε να αναπαριστάται το σχέδιο του παπουτσιού New Balance 327. Το λογότυπο της New Balance είναι εμφανές στη δεξιά πλευρά του crossover, ενώ στην αριστερή πλευρά εμφανίζεται η ονομασία του συγκεκριμένου μοντέλου (Nissan Kicks 327 Edition).

Nissan

Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο περιτύλιγμα αναπαριστά την υφή του σουέτ υφάσματος και την εμβληματική λευκή σόλα του New Balance 327, αντιπροσωπεύοντας το σχέδιο του παπουτσιού μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ακόμα και η οροφή του Nissan Kicks έχει κατασκευαστεί ώστε να παρουσιάζει πιστά το σχέδιο του συγκεκριμένου παπουτσιού. Στο καπό του crossover της Nissan υπάρχει “γλώσσα και κολάρο”, ενώ τα λευκά κορδόνια ολοκληρώνουν τη στιλιστική έμπνευση των δημιουργών του Nissan Kicks 327 Edition.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Nissan

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ