top icon
Επικαιρότητα

Nissan Sway: Είναι ο προπομπός του νέου Micra;

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο που «φωτογραφίζει», όπως όλα δείχνουν, το νέο Micra.

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο μοντέλο που «φωτογραφίζει», όπως όλα δείχουν, το νέο Micra.

Οι Ιάπωνες σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν το υπάρχον Micra σε περίπου 18 μήνες από σήμερα παρουσιάζοντας ένα ριζικά νέο μοντέλο. Στόχος τους, τα mainstream σούπερ μίνι μοντέλα, όπως τα VW Polo, Ford Fiesta και Renault Clio. Ένα αρκούντως… κατατοπιστικό δείγμα γραφής της συγκεκριμένης πρότασης αποτελεί το Sway Concept, που επίσημα θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Προς το παρόν, οι Ιάπωνες δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του πολύ σημαντικού αυτού πρωτοτύπου τους περιοριζόμενοι στη διαβεβαίωση πως το Sway θα έχει… κάτι από το καινοτομικό ντιζάιν των Qashqai και Juke, όντας σχεδιασμένο για τους αγοραστές της γηραιάς ηπείρου.

Μάλιστα, το άλμα σε σχέση με το υπάρχον Micra, που αισίως βρίσκεται στη τέταρτη κατά σειρά γενιά του, θα είναι τόσο μεγάλο που κατά πάσα πιθανότητα οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας σκοπεύουν να αλλάξουν και το όνομά του υιοθετώντας κάτι εντελώς νέο._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ