top icon
Επικαιρότητα

Ο δρόμος κι εγώ

Παρουσιάστηκε το πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων με την χορηγία της Renault

Έγινε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9.84 στο Γκάζι, η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «Ο δρόμος κι εγώ». Το πρόγραμμα αυτό, που ήδη διδάσκεται σε άλλες 12 χώρες, θα διδαχθεί πιλοτικά με τη χορηγία της Renault στους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Αθηναίων, ενώ υπάρχουν ελπίδες αργότερα η διδασκαλία του να επεκταθεί στους μαθητές των δημοτικών σχολείων ολόκληρης της χώρας.

Το χρησιμότατο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα προλόγισαν οι κ.κ. Άρης Σταθάκης (Πρόεδρος Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας του Δήμου Αθηναίων), Βασίλης Πετρόπουλος (Διευθυντής Εκπαίδευσης της Α’ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών) και Βασίλης Σταμπουλής (Τμηματάρχης Αγωγής Υγείας Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ ΥΠΕΠΘ).

Την παρουσίαση του προγράμματος έκαναν οι κ.κ. Pierre Antoine Ullmo (Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Unesco σε θέματα παιδείας), Γιάννης Μαρσώ (Υπεύθυνος εκπαίδευσης της γενικής αντιπροσωπείας της Renault, MAVA A.E.) και Νίκος Ευσταθίου (Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας της Α’ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών και μέλος του Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας του Δήμου Αθηναίων).

Την παρουσίαση έκλεισε με ομιλία της η κ. Νατάσα Ορφανοπούλου (Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ