top icon
Επικαιρότητα

O Elfyn Evans οδηγεί το νέο Ford Fiesta ST σ’ ένα αλατωρυχείο (+videos)

Οι επιδόσεις του νέου Ford Fiesta ST καταγράφονται με συμπρωταγωνιστή τον οδηγό αγώνων, Elfyn Evans, σ’ ένα νέο βίντεο που φέρνει στο φως μία εντυπωσιακή διαδρομή 400 μέτρα κάτω από το έδαφος, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αλατωρυχεία.

Γυρισμένο σε μία μυστική τοποθεσία με τον οδηγό της M-Sport, Elfyn Evans, το νέο Ford Fiesta ST εμφανίζεται να γλιστράει, να πλαγιολισθαίνει και να απογειώνεται στο χώμα. Ο ήχος του 1.5 EcoBoost κινητήρα των 200 ίππων ενισχύεται από τα τοιχώματα των στοών καθώς περνά με μεγάλη ταχύτητα τη στενή είσοδο της σήραγγας.

«Οδηγικά, το αλάτι είναι ουσιαστικά σαν το καλοστρωμένο χώμα, αρκετά ολισθηρό για να είμαι ειλικρινής, ειδικά με λάστιχα δρόμου», είπε ο Evans. «Αν και περιμένεις να είναι κλειστοφοβικό, αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο, το τέλειο μέρος για να απολαύσεις το νέο Fiesta ST».

Η σειρά της Ford που έχει ως τίτλο «Οι καλύτεροι ευρωπαϊκοί αυτοκινητόδρομοι» φέρνει τα οχήματα υψηλών επιδόσεων της Ford, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα GT, Focus RS και Mustang Convertible, σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της ηπειρωτικής Ευρώπης, από τον Αρκτικό Κύκλο στη Νορβηγία στην ηλιόλουστη Μαγιόρκα. Μέχρι τώρα, όλες οι τοποθεσίες ήταν επίγειες.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές και ο εξοπλισμός του νέου Ford Fiesta ST στη χώρα μας

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta ST

Η Ford επέλεξε το μυστικό αλατ0ρυχείο για το νέο τηλεοπτικό spot με τίτλο «Undertrack» όπου το αυτοκίνητο περιφέρεται μέσα στο δίκτυο στοών μήκους 60 χλμ., σε σταθερή θερμοκρασία 16 βαθμών Κελσίου κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας που περιόρισαν στο ελάχιστο τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για το τριήμερο γύρισμα.

«Το σκηνικό των υπόγειων στοών και μαζί η ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες του Fiesta ST σε διαφορετικούς τύπους επιφανειών είχαν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιλογή αυτής της μοναδικής τοποθεσίας», σύμφωνα με τον Leo Roeks, διευθυντή της Ford Performance. «Δεν ήταν μια τυπική πίστα, ήταν ένα μέρος που μπορούσαμε να οδηγήσουμε το Fiesta ST στο μέγιστο των δυνατοτήτων του».

Δείτε στη συνέχεια ένα ακόμα βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ