top icon
Επικαιρότητα

Ο Sir Jack Brabham εξετάζει διώξεις

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που ήθελαν τη Brabham να επιστρέφει, ο ίδιος ο Μπράμπαμ δηλώνει πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που ήθελαν την περίφημη φίρμα Brabham να επιστρέφει, ο άνθρωπος που έκανε αυτό το όνομα διάσημο ανακοινώνει πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα και ότι όλα συνέβησαν εν αγνοία του. Ο Sir Jack Brabham, που είναι σήμερα σε ηλικία 82 ετών και πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, δηλώνει πως η φίρμα «Brabham Racing» που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου, δεν έχει καμία σχέση με όσα θρυλούνται σχετικά με την υποτιθέμενη συνεργασία της με την BMW.
 
Μάλιστα, εκείνοι που καπηλεύτηκαν το όνομά του παρουσίασαν στην Έκθεση του Essen και μία βελτιωμένη BMW M3 μεταξύ άλλων. Η μόνη απάντηση που δόθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου της εν λόγω εταιρίας ήταν: «είναι νομικό ζήτημα». Από την πλευρά του ο Brabham δήλωσε ότι «Είναι λυπηρό μετά από 65 χρόνια αγωνιστικής ιστορίας να μου το κάνουν αυτό». «Χρησιμοποιούν το όνομά μου εν αγνοία μου προκειμένου να πουλήσουν τα προϊόντα τους».
 
Αναφορικά με την πραγματική ομάδα της Brabham Formula 1, έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα οδηγών και δύο κατασκευαστών, ενώ απέχει από το χώρο σχεδόν δύο δεκαετίες.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ