top icon
Επικαιρότητα

Οι Mercedes-AMG G63 και G65 Exclusive Edition στη Φρανκφούρτη

Το κύκνειο άσμα της τρέχουσας γενιάς του εμβληματικού μοντέλου των Γερμανών.

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει σε λίγες μέρες από σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής των G63 και G65, οι οποίες διαφοροποιούνται από τις «βασικές» χάρη στην ενσωμάτωση συγκεκριμένων στιλιστικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, εξωτερικά τόσο το νέο γκρι χρώμα (AMG Monza), όσο και οι απαστράπτοντες τροχοί των 21 ιντσών… βγάζουν μάτι προσδίδοντας έναν ακόμα πιο επιβλητικό τόνο σε μια κατασκευή που οπτικά συνεχίζει, παρά τα χρόνια που κουβαλά στην πλάτη της, να εντυπωσιάζει.

Στο εσωτερικό, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 χρώματα για τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων και σε 8 για τις carbon ή λακαριστές επενδύσεις του ταμπλό και του εσωτερικού τμήματος των θυρών.

Από εκεί και πέρα, στα μηχανικά μέρη δεν παρατηρούνται αλλαγές, με την G36 να εξακολουθεί να κινείται από τον twin-turbo V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων της Mercedes-AMG με τους 571 ίππους και την G65 από 6λιτρο, επίσης «δίτουρμπο», V12 των 630 ίππων.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως στην αγορά της Γερμανίας η Mercedes-AMG G63 Exclusive Edition κοστίζει αυτή τη στιγμή 163.125 ευρώ και η αντίστοιχη της G65, 287.658 ευρώ._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ