top icon
Επικαιρότητα

Οι μοτοσυκλέτες Indian και Victory στην Ελλάδα

Οι λάτρεις της αμερικανικής δίτροχης κουλτούρας, τώρα πιά θα αποκτήσουν ένα ακόμη στέκι. Σε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Λ.Κηφισίας 171 στο Μαρούσι (τηλ. 211 0124904), εδρεύει η αντιπροσωπεία της Indian και της Victory.

Οι λάτρεις της αμερικανικής δίτροχης κουλτούρας, τώρα πιά θα αποκτήσουν ένα ακόμη στέκι. Σε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Λ.Κηφισίας 171 στο Μαρούσι (τηλ. 211 0124904), εδρεύει η αντιπροσωπεία της Indian motorcycles και της Victory.

Εκεί θα μπορέσετε να θαυμάσετε από κοντά και να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες γύρω από τα μοντέλα της Indian, όπως το Chief Classic, Chief Vintage, Chieftain και Roadmaster, με κοινό γνώρισμα τον κινητήρα των 111 κυβικών ιντσών. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σύντομα η Scout με τον κινητήρα των 69 κυβικών ιντσών.

Η Victory από την μεριά της διαθέτει τα Vegas, Judge, Gunner, Highball, Jackpot, Cross Country, Vision, Tour και Magnum.


H Indian είναι μία ιστορική εταιρεία που κατασκεύασε την πρώτη της μοτοσυκλέτα το 1901 και αποτελούσε διαχρονικά τον μεγάλο αντίπαλο της Harley Davidson. H Victory συγκριτικά είναι μία πολύ πιό νέα εταιρεία, αλλά στα 16 χρόνια της ιστορίας της έχει καταφέρει να διακριθεί για την ποιότητα και τις ικανότητες των δημιουργιών της. Και οι δύο μάρκες ανήκουν στο γκρούπ της Polaris από το 2011, κάτι που τους έδωσε την δυνατότητα να παρουσίαζουν πολλά καινούργια μοντέλα, με άξονες το στύλ, την ρετρό αισθητική, αλλά και την προηγμένη τεχνολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ