top icon
Επικαιρότητα

Πιο «κοντά» το νέο Subaru Impreza

Οι Ιάπωνες είναι καθ' όλα έτοιμοι να παρουσιάσουν και επίσημα την έκδοση παραγωγής του νέου Impreza.

Οι προθέσεις της Subaru είναι ήδη γνωστές, καθώς τους περασμένους μήνες οι Ιάπωνες μας είχαν προϊδεάσει παρουσιάζοντας τα πρωτότυπα Impreza σε 5θυρες και 4θυρες εκδόσεις. Σήμερα, η Subaru επιβεβαιώνει και επίσημα πως οι εκδόσεις παραγωγής των τελευταίων θα παρουσιαστούν μέσα στο μήνα που ήδη διανύουμε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης.

Αξίζει να αναφέρουμε οως τα νέα Impreza αποτελούν το πρώτο δείγμα γραφής της Subaru με βάση το αναπτυξιακό πλάνο της μάρκας, το γνωστό, σε όσους μυημένους με τις εξελίξεις στους κόλπους της «Prominence 2020», το οποίο είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2014.

Η λιτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως το νέο μεσαίο μοντέλο της θα είναι «πλήρως ανασχεδιασμένο, με μεγαλύτερο εσωτερικό, το οποίο θα εξοπλίζεται με προηγμένη τεχνολογία». Το Δελτίο Τύπου συμπληρώνεται από τη δήλωση-διευκρίνιση πως «το νέο μοντέλο θα συνοδεύεται από τα γνωστά στοιχεία-σύμβολα της μάρκας, όπως για παράδειγμα η «συμμετρική» τετρακίνηση». Πράγμα που σημαίνει πως για μια ακόμα φορά κάτω από το εμπρός καπό θα δούμε τις αναβαθμισμένες εκδοχές των «επίπεδων» κινητήρων της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προχθεσινή μας ανάρτηση, το νέο Impreza θα βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα Subaru Global Platform. Για αυτή, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις νεότερες πληροφορίες, κάνοντας κλικ εδώ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ