top icon
Επικαιρότητα

Porsche Automobile Holding SE

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Porsche Automobil Holding SE πραγματοποίησε στις 24 και 25 Ιουλίου τις καταστατικές του συνεδριάσεις. Το Συμβούλιο διόρισε τον Dr. Wolfgang Porsche στη θέση του Προέδρου, με Αναπληρωτή του τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασιών της Porsche, Uwe Hück. O Wolfgang Porsche κατέχει ποσοστό ιδιοκτησίας στην Εταιρεία και είναι επίσης Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Porsche, πλήρως ελεγχόμενης θυγατρικής εταιρείας της Porsche Automobil Holding SE. Ο Uwe  Hück είναι επίσης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Porsche AG.
 
Η πρώτη απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Porsche Automobil Holding SE ήταν ο διορισμός του Dr. Wendelin Wiedeking στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Porsche Automobil Holding. Ο Holger P. Härter διορίστηκε Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, ενώ είναι επίσης Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου. Και οι δύο κύριοι θα διατηρήσουν τα καθήκοντά τους στην Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG.
 
Οι εκπρόσωποι του μετοχικού κεφαλαίου στο δωδεκαμελές Εποπτικό Συμβούλιο της Porsche Automobil Holding SE είναι αυτοί που εκπροσωπούν το μετοχικό κεφάλαιο και στο Εποπτικό Συμβούλιο της Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. Τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου που εκπροσωπούν την πλευρά των εργαζομένων είναι ο Uwe Hück, όπως προαναφέρθηκε, ο Werner Weresch (Συμβούλιο Εργασιών Zuffen- hausen/Ludwigsburg), ο Walter Uhl (Συμβούλιο Εργασιών Weissach), ο Wolfgang Leimgruber (εκπρόσωπος ανώτερων διοικητικών στελεχών της Porsche AG), καθώς και οι Hans Baur και Hansjörg Schmierer (αμφότεροι από το εργατικό συνδικάτο IG Metall της Στουτγάρδης).
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ