top icon
Επικαιρότητα

Πραγματικός Οδηγός: Ο Νικητής!

Ο Γιάννης Τσάγκας είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Πραγματικός Οδηγός που με ιδιαίτερη επιτυχία διοργάνωσαν σε συνεργασία η Toyota Ελλάς και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

Ο Γιάννης Τσάγκας είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Πραγματικός Οδηγός που με ιδιαίτερη επιτυχία διοργάνωσαν σε συνεργασία η Toyota Ελλάς και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.
 
Ο 37χρονος Μηχανολόγος Μηχανικός που συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους επιλεχθέντες στην τελική φάση του διαγωνισμού αναδείχθηκε από τους εκπαιδευτές ως ο νικητής. Βασικό ρόλο στην αξιολόγησή και την επιλογή του έπαιξαν η πολύ καλή αντίληψη και αφομοίωση των οδηγιών από τους εκπαιδευτές, η υιοθέτηση των σωστών αρχών ως προς την θέση οδήγησης και την τοποθέτηση των χεριών στο τιμόνι καθώς και οι σαφείς, προοδευτικοί και αποτελεσματικοί χειρισμοί στις τέσσερις δοκιμασίες-ασκήσεις ασφαλούς οδήγησης του τελικού. Υπενθυμίζουμε πως το έπαθλο για τον νικητή του διαγωνισμού, Γιάννη Τσάγκα, θα είναι το ταξίδι μαζί με την συντακτική ομάδα του περιοδικού στην έκθεση της Γενεύης του 2011.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ