top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο VW Golf GTD Variant

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες της estate έκδοσης του Golf GTD, η επίσημη πρεμιέρα της οποίας θα λάβει χώρα στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

H γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της estate έκδοσης του Golf GTD, η επίσημη πρεμιέρα της οποίας θα λάβει χώρα στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το Golf GTD Variant διαθέτει μεταξύ άλλων μαύρες ράγες οροφής, διπλή χρωμιωμένη εξάτμιση, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου Κουριτίμπα (προαιρετικά 18 ιντσών Nogaro) και προβολείς bi-xenon, ενώ η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 15 χιλιοστά σε σύγκριση με την υπόλοιπη γκάμα του Variant.

Κινητήρας είναι φυσικά ο δίλιτρος turbodiesel της hatchback έκδοσης, με μέγιστη ισχύ 184 ίππων στις 3.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 38,7 χλγμ. από τις 1.750 έως τις 3.250 σ.α.λ. Με αυτό το μηχανικό σύνολο το Golf Variant επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 7,9 δλ., 0,4 περισσότερα από το αντίστοιχο hatchback. To αυτοκίνητο αναπτύσσει τελική ταχύτητα 230 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία καταναλώνει μόλις 4,4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ