top icon
Επικαιρότητα

Schumacher: Η διαδικασία αφύπνισης έχει ξεκινήσει

Οι γιατροί έχουν αρχίσει να μειώνουν τα επίπεδα των φαρμάκων της νάρκωσης για να ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισής του, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του μεγάλου Γερμανού Ζάμπινε Κεμ.

Οι γιατροί έχουν αρχίσει να μειώνουν τα επίπεδα των φαρμάκων της νάρκωσης για να ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισής του, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του μεγάλου Γερμανού Ζάμπινε Κεμ. Ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εδώ και ένα μήνα. Η νάρκωση του Μίκαελ Σουμάχερ έχει περιοριστεί από τους γιατρούς προκειμένου αυτοί να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης. Για την προστασία της οικογένειας, έχει συμφωνηθεί να κοινοποιούνται πληροφορίες μόνο μία φορά. Η οικογένεια του Μίκαελ ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή και το ιατρικό απόρρητο. Επίσης, επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση του κόσμου, ανέφερε καταλήγοντας η εκπρόσωπος του Σουμάχερ.

Και τώρα; Περιμένουμε μεταξύ διασταυρούμενων και αντικρουόμενων πληροφοριών, με κάποιες από τις οποίες επίμονα να αναφέρουν πως ο οργανισμός του Γερμανού αντιδρά θετικά στο πρώτο στάδιο. Ασφαλώς, ευχόμαστε αυτό να είναι αληθές.


FORZA MICHAEL!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ