top icon
Επικαιρότητα

Seat Ibiza Cupra

Επεκτείνοντας με ταχείς ρυθμούς τη γκάμα του νέου Ibiza, η Seat έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της κορυφαίας του έκδοσης, Cupra.

Επεκτείνοντας με ταχείς ρυθμούς τη γκάμα του νέου Ibiza, η Seat έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της κορυφαίας του έκδοσης, Cupra. Αυτή θα εφοδιάζεται με νέο κινητήρα 1.4 TSI, ισχύος 180 ίππων, καθώς και με κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, ενώ προορίζεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού.

Εμφανισιακά, οι αλλαγές που υιοθετεί, σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί, διαθέτοντας μεγαλύτερους αεραγωγούς που συμβάλλουν στην ψύξη του κινητήρα και, βεβαίως, στο δυναμισμό που αποπνέει το όλο σύνολο. Διαφοροποιήσεις παρουσιάζονται και πίσω, με χαρακτηριστικότερα σημεία την κεντρικά τοποθετημένη, τραπεζοειδή εξάτμιση και τον αεροδυναμικό διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Πληροφορίες, αναφορικά με τις επιδόσεις, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εικάζεται όμως ότι θα είναι παραπλήσιες με αυτές του απερχόμενου μοντέλου. Στη θεωρία, πάντως, οι νέες αναρτήσεις που φέρει υπόσχονται ακόμα πιο γρήγορες μετακινήσεις από τον -ταχύτατο- προκάτοχό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ