top icon
Επικαιρότητα

Seat: νέο κέντρο εξέλιξης πρωτοτύπων

Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία εγκαινίασε στις 16 Ιουλίου το νέο κέντρο εξέλιξης πρωτοτύπων (Prototype Development Centre) στην περιοχή του εργοστασίου της στο Martorell, το οποίο θα αποτελείται από ένα δυναμικό μηχανολόγων και μηχανικών παραγωγής 300 ατόμων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας και της κυβέρνησης, Πανεπιστημιακοί εκπρόσωποι καθώς επίσης και διοικητικά στελέχη.
 
Το νέο κέντρο θεωρείται από τα πιο πρωτοποριακά και καινοτόμα της ισπανικής και της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Αποτελεί τη «τεχνολογική καρδιά» της Seat καθώς για πρώτη φορά φέρνει κοντά δραστηριότητες εξέλιξης πρωτοτύπων σε επίπεδα ψηφιακής και πραγματικής προσομοίωσης. Δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου αλλά και ουσιαστικής έρευνας των νέων μοντέλων που θα παραχθούν. Για τη πραγματοποίηση των παραπάνω επενδύθηκαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ τα προηγούμενα χρόνια, σε κτιριακές εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό τους.
 
Το Κέντρο Εξέλιξης Πρωτοτύπων στεγάζεται σε χώρο 17.000 τετραγωνικών μέτρων και οι σημαντικότερες εργασίες που θα πραγματοποιούνται σε αυτό θα αφορούν όλες τις λειτουργίες των πρωτοτύπων, αξιοποίηση τηλεμετρικών στοιχείων, προσομοιώσεις στην αεροδυναμική και στο τρόπο κατασκευής των μοντέλων, αναλύσεις παραγωγής και βελτίωσης-αναβάθμισης καθώς επίσης και της περαιτέρω αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης των κατασκευαστικών μεθόδων.
 
 
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ