top icon
Επικαιρότητα

Στην Έκθεση του Τόκιο το πρωτότυπο GR Supra Super GT

Η ιαπωνική εταιρεία και συγκεκριμένα το αγωνιστικό της παρακλάδι, η Gazoo Racing, ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν ένα αγωνιστικό πρωτότυπο της νέας Supra στις αρχές Ιανουαρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Καιρό τώρα η Toyota κάνει σχεδόν τα… πάντα ώστε να ενισχύσει το σπορτίφ της προφίλ. Δεν είναι μόνο η επικείμενη πρεμιέρα της πολιτικής έκδοσης της νέας Supra, αλλά και οι διεθνούς επιπέδου αγωνιστικές δραστηριότητες (WRC, WEC) του Ιάπωνα κατασκευαστή οι οποίες έρχονται να «συνδράμουν» για λογαριασμό του στη διαμόρφωση μιας δυναμικής εικόνας. Απόρροια της εν λόγω στρατηγικής είναι και η σημερινή απόφαση των ιθυνόντων της Toyota να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στις αρχές του επόμενου κιόλας μήνα ένα αγωνιστικό πρωτότυπο, την GR Supra Super GT, που θα βασίζεται φυσικά στη νέα Supra.

Περιοριζόμενες απλώς στη δημοσιοποίηση μιας teaser, αλλά καθόλου αποκαλυπτικής φωτογραφίας, τόσο η Toyota, όσο και ο επίσημος αγωνιστικός της βραχίονας, η Gazoo Racing, δεν αποκαλύπτουν περεταίρω στοιχεία για την τεχνολογική ταυτότητα του αγωνιστικού πρωτοτύπου που θα δούμε στο Τόκιο στις 12 Ιανουαρίου. Εν αναμονή, λοιπόν._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ