top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία Siemens Ελλάδας – ΒΜW Group Hellas

Η Siemens Ελλάδος συνεργάζεται με το ΒΜW Group Hellas για να ενισχύσει τον στόλο εταιρικών οχημάτων της με plug-in υβριδικά μοντέλα.

Ο στόλος εταιρικών οχημάτων της Siemens Ελλάδος συμπεριλαμβάνει πλέον οχήματα της νέας Plug-in υβριδικής BMW Χ1 xDrive25e. Ξεκινώντας αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συμβάλλουν στις προσπάθειες υποστήριξης και επέκτασης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Η Siemens είναι μία από τις πρώτες μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες που στοχεύει στην ουδετερότητα του άνθρακα σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής και τα κτήριά της παγκοσμίως μέχρι το 2030.

Ακολουθώντας αυτόν τον στόχο, η Siemens Ελλάδος επικεντρώνεται στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 από εταιρικά οχήματα, αντικαθιστώντας τα βασικά της αυτοκίνητα diesel με υβριδικά μοντέλα, που μέχρι σήμερα έχουν μειώσει τις μέσες εκπομπές της σε CO2 κατά 38 γρ./χλμ., ενώ τα υβριδικά οχήματα αντιπροσωπεύουν το 40% του συνολικού στόλου της. Παράλληλα, το χαρτοφυλάκιο της Siemens περιλαμβάνει προϊόντα και λύσεις, όπως υποδομές φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ηλεκτρικά λεωφορεία, που συμβάλλουν στην ελάφρυνση του αρνητικού αντίκτυπου προς το περιβάλλον.

Μέσω αυτών και με τη χρήση προηγμένου λογισμικού, η Siemens συνδέει υπηρεσίες, κτίρια και οχήματα, δημιουργώντας ένα νέο ψηφιακό χώρο που ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ παράλληλα προωθεί ένα βιώσιμο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως το περιβαλλοντικό χαρτοφυλάκιο της Siemens επέτρεψε σε πελάτες και συνεργάτες να μειώσουν τις εκπομπές CO2 κατά 637 εκατομμύρια τόνους – περίπου 13 φορές την ετήσια ποσότητα άνθρακα που εκπέμπεται στην πόλη της Νέας Υόρκης (πηγή: Siemens).

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ