top icon
Επικαιρότητα

Τα νέα μοντέλα της Seat

Πολυάσχολη θα είναι τα επόμενα χρόνια η Seat, καθώς προγραμματίζεται η κυκλοφορία στην αγορά αρκετών μοντέλων της. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα Ibiza Cupra και Sportback, αλλά και το πρώτο SUV της ισπανικής μάρκας.

Το λανσάρισμα των νέων μοντέλων θα αρχίσει προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, με την έλευση του τρίθυρου Ibiza Sport Coupe, τα περισσότερα μοντέλα όμως υπολογίζεται να κάνουν το ντεμπούτο τους εντός του 2009. Έχουμε και λέμε λοιπόν: τον ερχόμενο Φεβρουάριο οι Ισπανοί θα  λανσάρουν το νέο Ibiza FR, ενώ ένα μήνα αργότερα το «παρών» θα δώσει και η σεντάν εκδοχή του νέου Exeo. Και κάπως έτσι φτάνουμε στον Απρίλιο, οπότε αναμένεται το ντεμπούτο των ανανεωμένων Altea, Altea XL και Leon.

Το αγριεμένο Ibiza Cupra θα περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009 και την έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της στέισον βάγκον εκδοχής του Exeo. Οι νέες ελεύσεις για το 2009 πρόκειται να ολοκληρωθούν με τη νέα γενιά του Alhambra.

Όσο για το 2010, αυτό μπορεί να μη βρίθει νέων ελεύσεων, διατηρεί όμως ψηλά το δείκτη του ενδιαφέροντος, αφού τη συγκεκριμένη χρονιά οι Ισπανοί σκοπεύουν να φέρουν στην αγορά το πρώτο SUV  στην ιστορία τους. Παράλληλα, εντός του 2010 έχει προγραμματιστεί και το λανσάρισμα της Sportback έκδοσης του Ibiza.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ