top icon
Επικαιρότητα

Το Fiat Fullback «πατά» Ευρώπη

Το νέο pick up της ιταλικής εταιρείας έρχεται από τον προσεχή μήνα και στη γηραιά ήπειρο.

Το alter ego του Mitsubishi L200 θα προσφέρεται στην Ευρώπη μ' έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων, ο οποίος, παρ’ ότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, εικάζεται πως θα αποδίδει στις δύο διαθέσιμες εκδοχές του, 150 ή 180 ίππους. Ο 4κύλνιδρος αυτός τουρμποντίζελ θα συνδυάζεται είτε μ’ ένα «βασικό» 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε προαιρετικά με ένα αυτόματο «5άρι».

Από πλευράς αμαξώματος οι επιλογές αναμένεται να είναι τέσσερις, οι Single Cab, Extended Cab, Double Cab και Chassis, με το μήκος τους να «εκκινεί» από τα 5,16 μ. και να καταλήγει στα σχεδόν 5,3 μ. Σύμφωνα με την Fiat, το Fullback θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Ο αντίπαλος των Nissan Navara NP300, Toyota Hilux, Ford Ranger και Isuzu D-Max και VW Amarok θα έχει ωφέλιμο φορτίο που θα ξεπερνά οριακά τον 1 τόνο. Την ίδια στιγμή, η ικανότητα ρυμούλκησης του νέου Fiat Fullback θα ανέρχεται στους 3 τόνους.

Προς το παρόν η Fiat δεν έχει ανακοινώσει αναλυτικά ούτε τις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου Fullback, ούτε βέβαια και τις τιμές του._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ