top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Audi A3 Sportback στην Ελλάδα

Με τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις σε διαφορετικούς χώρους πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου Audi A3 Sportback στη χώρα μας

Η πρώτη εκδήλωση έγινε στη γέφυρα Ρίου –Αντίρριου όπου το νέο μοντέλο «συστήθηκε» στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar. Το πέρασμα των 50 αυτοκινήτων από την Γέφυρα ήταν εντυπωσιακό, όπως επίσης οι λήψεις από ελικόπτερα, μηχανές και ταχύπλοα σκάφη, που είχαν επιστρατευτεί. Η δεύτερη τελείως διαφορετικού χαρακτήρα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ακρωτήρι (Lounge /Club) στην Γλυφάδα, όπου τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου το νέο Audi.

Mε φόντο τον Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του A3 Sportback στην Θεσσαλονίκη από τους εκπροσώπους της Μανδύλας ΑΕ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη της Μανδύλας ΑΕ και της Kosmocar να μιλήσουν με τους καλεσμένους και συμμετέχοντες για το νέο A3 Sportback, «το πεντάθυρο αυτοκίνητο με τον σπορ χαρακτήρα ενός coupe». Η αποκάλυψη του νέου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας έγινε κάτω από τους ήχους της Rhythm & Blues μουσικής, με τις ερμηνείες επιτυχιών των «Blues Wire».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ