top icon
Επικαιρότητα

Transport Show 2014

Στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC επί της Λεωφόρου Λαυρίου στην Παιανία θα χτυπά ως το βράδι της Κυριακής η καρδιά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, της μεταφοράς και των logistics.

Δεκάδες εκθέτες, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, έμποροι και επιχειρηματίες υποδέχονται το κοινό στα περίπτερά τους για να το ενημερώσουν για ό,τι νέο παρουσιάζεται στη χώρα μας. Στο σύνολό της η εικόνα της έκθεσης είναι ουσιώδης, περιεκτική και στοχευμένη. Aπό πλευράς κατασκευαστών το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων oι ΜΑΝ, DAF, Volvo, Iveco, καθώς και η Μercedes με τα νέα φορτηγά και τα λεωφορεία της, όπως και με τα Citan, Vito. Εκεί ήταν επίσης η Ford με τη νέα γενιά των Transit, από το μικρότερο Courier και το Connect έως το μεγάλο Van, όπως επίσης και το νέο Ford Ranger. Στο εκθεσιακό περίπτερο της ΔΕΠΑ το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το Fiat Doblo Cargo Natural Power.

Μεγάλου ενδιαφέροντος για τον κόσμο του «transport» και των Logistics είναι το περιεχόμενο των σεμιναρίων και των ημερίδων που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης με διαφορετικά αντικείμενα, τεχνικά και ενημερωτικά με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες, στα εναλλακτικά καύσιμα, στην οικονομική και ασφαλή οδήγηση κ.α. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες και φίλοι του φορτηγού, μπορούν να παρακολουθήσουν πρωτότυπες επιδείξεις δεξιοτεχνίας, να πάρουν μέρος οι ίδιοι και να απολαύσουν παγωμένη μπίρα με παραδοσιακό Hot Dog. Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου: 14:00-21:30

Σάββατο 31 Μαΐου: 10:00-22:00

Κυριακή 1 Ιουνίου: 09:00-22:00

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ