top icon
Επικαιρότητα

The Car of the Year 2023: Ψηφίστε τον νικητή

Επτά νέα μοντέλα διεκδικούν τον τίτλο στο σημαντικότερο θεσμό της αυτοκίνησης. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία και αναδείξτε εσείς το Car of the Year 2023.

Οι επτά φιναλίστ του φετινού COTY δεν επιτρέπουν πολλά προγνωστικά. Οι 61 ευρωπαίοι δημοσιογράφοι από 23 χώρες, στις 13 Ιανουαρίου θα αναδείξουν τον νικητή για το Car of the Year 2023, θεσμό που το 2023 θα συμπληρώσει τα 60 χρόνια στους κόλπους της αυτοκίνησης.Ο τίτλος θα απονεμηθεί live, έπειτα από τη σχετική ψηφοφορία που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Σαλόνι αυτοκινήτου των Βρυξελλών, στις 13:00, την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, η τύχη των φιναλίστ βρίσκεται στα χέρια σας. Αναδείξτε τον δικό σας νικητή, επιλέγοντας εδώ:

Car of the Year 2023: Ποιο αυτοκίνητο πιστεύετε πως θα κατακτήσει τον τίτλο;

COTY23: Οι επτά πρωταγωνιστές

Συνολικά 27 αυτοκίνητα μπήκαν στη διαδικασία της φετινής αναμέτρησης με επτά από αυτά να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση, διεκδικώντας των 60ο τίτλο του θεσμού. Εξήντα ένας Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι από 23 χώρες αξιολόγησαν τα υποψήφια μοντέλα, ανάμεσά τους και οι 4ΤΡΟΧΟΙ, που διατηρούν σταθερά δικαίωμα ψήφου στο θεσμό από το 1982, αρχικά με τον Κώστα Καββαθά και τους Στράτη Χατζηπαναγιώτου και Ελένη Ξενάκη στην πορεία. Οι επτά διεκδικητές του τίτλου “The Car of the Year 2023” θα παραμείνουν σε διαδικασία επιπλέον αξιολόγησης έως και τις 12 Ιανουαρίου, με τον νικητή να ανακοινώνεται και πάλι ζωντανά από το Βέλγιο στις 13 Ιανουαρίου, ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Σαλονιού των Βρυξελλών.

Jeep Avenger: Tο πρώτο ηλεκτροκίνητο Jeep
Car of the year 2023

Με μήκος 4,08 μέτρα, 16 εκ. λιγότερα από το Renegade, το Jeep Avenger τοποθετείται στην καρδιά των B-SUV, που αποτελεί τη δεύτερη επιλογή των Ευρωπαίων αγοραστών.

Kia Niro: Δοκιμάσαμε την υβριδική έκδοση των 141 ίππων
Kia Nirο - 4Τροχοί

Με το νέο Niro η Kia δηλώνει βροντερό «παρών», χάρη στη σχεδίαση, στην ποιότητα κύλισης και στο υβριδικό σύστημα κίνησης του νέου μικρομεσαίου crossover της.

Nissan Ariya: Το οδηγήσαμε στην Ισπανία
Nissan Ariya - 4Τροχοί

Βασισμένο στην πλατφόρμα CMF-EV, που μπορεί να φιλοξενήσει πολλαπλές προδιαγραφές κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης, το Ariya είναι το πρώτο από τα δεκαπέντε μοντέλα που θα λανσάρει η Nissan μέχρι το 2030 στο συγκεκριμένο «πάτωμα».

Peugeot 408: Το διαφορετικό
Peugeot 408 - 4Τροχοί

Το Peugeot 408 αποτελεί μια μορφή… δήλωσης ή και αντίδρασης από τους Γάλλους απέναντι στο κατεστημένο των SUV, καθώς αυτή είναι η πρώτη απόπειρά τους στην αγορά με ένα fastback αμάξωμα.

Renault Austral: To νέο Renault Austral έρχεται να πρωταγωνιστήσει στα SUV
Renault Austral - 4Τροχοί

Με το σχέδιο “Renaulution” η Renault με το νέο Austral, σηματοδοτεί το επόμενο ορόσημο στην επίθεση της στην κατηγορία C-segment, φιλοδοξώντας να μετατρέψει την γαλλική μάρκα σε σημείο αναφοράς. Σας μεταφέρουμε τα όσα μάθαμε για το νέο μοντέλο

Subaru Solterra/Toyota bZ4X: Πρώτη φορά ηλεκτρικά
TOYOTA bZ4X - 4Τροχοί

Οδηγήσαμε στην Κοπεγχάγη το Toyota bZ4X, το πρώτο μοντέλο της Toyota στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Volkswagen ID. Buzz: Στη Δανία με το ηλεκτρικό Bulli
VW ID. Buzz - 4Τροχοί

Από τη στιγμή που και το θρυλικό Τ1 της VW αναβίωσε με τη μορφή του ηλεκτρικού ID. Buzz, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει τη στροφή της αυτοκίνησης προς το νέο καύσιμο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ