top icon
Επικαιρότητα

VW: Εγγύηση 6 ετών για (σχεδόν) όλα τα μοντέλα της στις ΗΠΑ

Από το πρόγραμμα «People First» εξαιρείται το e-Golf.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αμερικάνικου παραρτήματος της VW, όλα τα MY2018 μοντέλα της, πλην της ηλεκτρικής έκδοσης του Golf, θα καλύπτονται από εδώ και στο εξής από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 6 ετών ή 115.000 χλμ. Πέρα ασφαλώς από μια κίνηση… καλής θέλησης σε μια προσπάθεια να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού τη χώρας μετά τις βαρύτατες επιπτώσεις που είχε σε αυτό το διαβόητο σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων, επί της ουσίας πρόκειται για μια κίνηση ανάλογη με εκείνη που εφαρμόστηκε από τους ιθύνοντες της γερμανικής φίρμας τον Απρίλιο που μας πέρασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στα μοντέλα Atlas και Tiguan.

Όπως έγινε γνωστό, η εγγύηση 6 ετών, η οποία τοποθετείται κάτω από την ομπρέλα του προωθητικού προγράμματος που διόλου τυχαία φέρει την ονομασία People First, είναι μεταβιβάσιμη και στους τυχόν επόμενους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων VW.

Το VW e-Golf θα είναι το μόνο μοντέλο στη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή στις ΗΠΑ που θα συνεχίσει να προσφέρεται με 3ετη εγγύηση (ή 58.000 χλμ.), αλλά και 5ετή συγχρόνως (ή 96.500 χλμ.) για τα επιμέρους τμήματα της κινητήριας μονάδας του. Επιπρόσθετα, οι μπαταρίες που το συνοδεύουν έχουν τη δική τους… αυτόνομη εγγύηση που καλύπτει την πτώση της αποθηκευτικής τους ικανότητας κατά 30% για 8 χρόνια ή 161.000 χλμ._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ