top icon
Επικαιρότητα

ZAP X Crossover SUV

Η πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ZAP παρουσίασε σχέδια του ZAP-X Crossover SUV στην ιστοσελίδα της www.zapworld.com.
 
Τα σκίτσα του σχεδίου τονίζουν το στυλ, τις επιδόσεις και την τεχνολογία που η ZAP σχεδιάζει να ενσωματώσει στο ZAP-X. Ο σχεδιασμός του compact–SUV θα χαρακτηρίσει την τετρακίνηση με ηλεκτρικές μηχανές ικανές να αποδώσουν 644 ίππους και μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια/ ώρα. Συνδυάζοντας ένα ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο, ένα νέο αξιόπιστο σύστημα οδήγησης και προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας, ο στόχος του ZAP-X είναι να είναι ικανό να φτάσει την κλίμακα των 350 μιλίων, με ένα γρήγορο δεκάλεπτο χρόνο επαναφόρτισης.
 
«Πιστεύουμε ότι το ZAP-X θα γίνει το πιο προηγμένο, το πιο πρακτικό και το πιο ελκυστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι στιγμής και θα «ξεσηκώσει» την βιομηχανία παρέχοντας στον οδηγό την χαρά ενός σπορ αυτοκινήτου και την πρακτικότητα ενός SUV», λέει ο υπεύθυνος της SUV Steve Schneider.
 
Η ZAP αυτή τη στιγμή εμπορεύεται ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ταχύτητα πόλης και ένα φορτηγό που ονομάζεται XΕBRA μέσα απ’ το μάρκετινγκ διανομής αυτοκινήτων. Το εξουσιοδοτημένο εμπορικό δίκτυο της ZAP θα προσφέρει πωλήσεις, service και διανομή ανταλλακτικών για τη σειρά των αυτοκινήτων που παράγονται απ’ τη ZAP και τους στρατηγικούς συνεργάτες στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική.
 

Επιδόσεις

0 μέχρι 60 μίλια/ ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 155 μίλια/ ώρα
 

Εσωτερικό

Καθίσματα για 5+2 άτομα με ευρωπαϊκό εργοδυναμικό σχέδιο, μόνο ηλεκτρονικός χειρισμός touch screen ενσωματωμένου υπολογιστή, Windows XP, Wi–Fi, Blue-tooth, βίντεο υψηλής ευκρίνειας, υποδοχή για I–Pod, Fire wire, USB2 και υποδοχές Mini USB.
 

Extras

Εκκίνηση και ανάφλεξη χωρίς κλειδί, φωτοβολταικό τζάμι: θερμοηλεκτρικά, για θέρμανση και ψύξη, ενεργοσυλλεκτικά παράθυρα και παρμπρίζ που συλλέγουν ηλιακή ενέργεια
 
Σταθερά χαρακτηριστικά
APX ελαφρύ αλουμίνιο
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
Ηλεκτρονικό σύστημα φρεναρίσματος
Ηλιακό τζάμι
Μπαταρίες λιθίου (βιο–διασπάσιμες, όχι έφλεκτες)
GPS
Ενσωματωμένος υπολογιστής με σύστημα Full Entertainment
 

Διαστάσεις

Μήκος: 4,697 μ.
Πλάτος: 1,852 μ.
Μεταξόνιο: 2,700 μ.
Μετατρόχιο εμπρός: 1,554 μ.
Μετατρόχιο πίσω: 1,556 μ.
 
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ