top icon
Επικαιρότητα

2ο PR Race: Karting games στο Κορωπί…

Oι 4Τροχοί υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους καλεσμένους τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών αυτοκινήτου, για Karting games στον φιλόξενο και γνώριμο πλέον χώρο της πίστας καρτ Speed Force στο Κορωπί.

Το περιοδικό συνέχισε την καλή παράδοση που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, προσκαλώντας ξανά στην πίστα καρτ του Κορωπίου τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών αυτοκινήτου, που είχαν την ευκαιρία να διώξουν για λίγες ώρες το καθημερινό άγχος και να ευχαριστηθούν με ένα πρωινό γεμάτο με οδήγηση καρτ.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα συνδυάστηκε με τον φροντισμένο και χώρο της πίστας καρτ Speed Force στο Κορωπί, ενώ ο καιρός ήταν επίσης σύμμαχος σε αυτήν την τόσο ευχάριστη ασχολία. Τα γέλια και τα πειράγματα έδωσαν και πήραν, προσθέτοντας και την απαραίτητη ευθυμία στο 2017 PR's race των 4Tροχών.

Σύμφωνα με τα πρότυπα του προηγούμενου PR Race, διεξήχθησαν δύο αγώνες διάρκειας δεκαπέντε λεπτών ή είκοσι γύρων περίπου, με τη συμμετοχή δέκα καρτ στον καθένα από αυτούς, από τους οποίους οι δέκα ταχύτεροι συμμετείχαν στον τελικό. Εκεί, έγινε μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο με νικητή τον Νικόλα Μπέρναρντ (Audi), ακολούθησε ο Αντώνης Αδάναλης (BMW) και την τριάδα έκλεισε ο Γιάννης Χεκιμιάν (Subaru).

Η ενέργεια βρήκε ανταπόκριση, όπως άλλωστε συνέβη και με την περισυνή, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να το διασκεδάσουν ανάλογα. Το ευχαριστήθηκαν όλοι μηδενός εξαιρουμένου κι αφού παρέλαβαν τα μετάλλια συμμετοχής τους (στους τρεις πρώτους απονεμήθηκαν και έπαθλα), ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα Karting games για την άνοιξη του 2018, στο επόμενο PR's race.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ