top icon
Κόσμος

Νέο Land Rover Defender: Δυνατότερο από ποτέ

To εμβληματικό Defender της Land Rover αποκτά έναν δυνατότερο κινητήρα ντίζελ, νέες επιλογές εξοπλισμού αλλά και αναβαθμισμένα πακέτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη του νέου Land Rover Defender, το οποίο ενισχύεται σήμερα σε ότι αφορά τις κινητήριες μονάδες του, ενώ παράλληλα αποκτά περισσότερα και πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού αλλά και νέα πακέτα… πολυτέλειας στο ήδη χλιδάτο εσωτερικό του.

Η πρώτη διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν αφορά στην αντικατάσταση της πετρελαιοκίνητης έκδοσης D300 με την D350 που γνωρίσαμε στα μοντέλα της Range Rover. Όπως είναι προφανές από την ονομασία του, η νέα μονάδα που φιλοξενείται κάτω από το καπό του φρεσκαρισμένου Defender αποδίδει 50 επιπλέον ίππους, και συνολικά 350, αλλά και 50 επιπλέον Nm ροπής, που φτάνουν τώρα τα 700.

Land Rover Defender 110 Sedona Edition

Land Rover Defender 110 Sedona Edition

Επιπρόσθετα, η γκάμα του Defender 110 αποκτά τώρα την έκδοση Sedona Edition, η οποία είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα παραπέμποντας «στη φυσική βαθυκόκκινη απόχρωση των πλούσιων σε σίδηρο μορφών ψαμμίτη» που απαντώνται την ομώνυμη περιοχή στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί ως «βάση» τα Defender X-Dynamic HSE και διαθέτει ζάντες 22 ιντσών και νέα καθίσματα τα οποία αποτελούν μέρος του πακέτου Signature Interior Pack. Εδώ, τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρικές ρυθμίσεις 14 κατευθύνσεων.

Land Rover Defender 130 V8 Captain Chair

Στο Defender 130 διατίθενται τώρα με τα καθίσματα Captain Chair, ως μέρος του ομώνυμου πακέτου, τα οποία αποτελούνται από ανεξάρτητες… πολυθρόνες στη δεύτερη σειρά. Διαθέτουν ασφαλώς θέρμανση και ψύξη, υποβραχιόνια και δερμάτινη επένδυση.

Η γκάμα του νέου Defender περιλαμβάνει πλέον αναβαθμισμένα πακέτα άνεσης και υποβοήθησης οδήγησης. Διατίθενται τα Off Road Pack, Advanced Off-Road Pack, Dynamic Handling Pack, Air Suspension Pack και Driver Assist Pack.

Land Rover Defender 130 V8 Captain Chair

Επιπλέον, η Land Rover προσφέρει τα Cold Climate Pack, Extreme Cold Climate Pack, Towing Pack για τα μοντέλα 90 και 110 και Towing Pack 2 για το Defender 110, ενώ στο εσωτερικό το «παρών» μπορεί να δώσουν τα Signature Interior Pack, Signature Interior Pack με Captain Chairs Pack, Comfort & Convenience Pack και Premium Upgrade Interior Pack. Για την τρίτη σειρά καθισμάτων διατίθενται επίσης δύο πακέτα, τα Family Pack και Family Comfort Pack.

Land Rover Defender 110

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Land Rover Defender
  • Land Rover Defender 110 Sedona Edition
  • Land Rover Defender 110
  • Land Rover Defender 130 V8 Captain Chair
  • Land Rover Defender 130 V8 Captain Chair
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ