top icon
Κόσμος

Έρχεται μικρό SUV από τη Land Rover;

Στα επόμενα χρόνια αναμένεται να παρουσιαστεί από τη Land Rover ένα μικρό SUV, που θα είναι εξηλεκτρισμένο, πιο προσιτό και ανταγωνιστικό εμπορικά.

Τα μικρά SUV κάνει ολομέτωπη επίθεση στην αγορά, καθώς αποτελούν την επιλογή των περισσότερων. Έτσι, διόλου περίεργο είναι το γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν τις δυνατότητες που έχουν να εμπλακούν σε αυτή την κατηγορία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο μεταξύ αυτών να είναι και η Land Rover.

Η βρετανική εταιρεία σχεδιάζει να μπει στην κατηγορία των μικρών SUV, με μια έκδοση του Defender, με compact διαστάσεις και πιο προσιτή τιμή. Πιθανότατα δεν θα είναι αυτό που λέμε φθηνό, αλλά θα είναι πιο οικονομικό από τα δεδομένα της Land Rover.

Δείτε επίσης: Πιο κοντά από ποτέ το μικρό SUV από την Toyota

Όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, όπως αυτός αντικατοπτρίζεται στο «πρόσωπο» των Mercedes-Benz και Toyota, με τα μικρά G-Class και Land Cruiser που βρίσκονται στα σκαριά. Έτσι, το μικρό Land Rover θα έχει compact διαστάσεις, με το μήκος 4,4 με 4,7 μ., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πλατφόρμα στην οποία θα κατασκευαστεί, επιτρέπει τη δημιουργία ηλεκτρικής έκδοσης.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το ηλεκτρικό μικρό Land Rover δεν θα πρέπει να το περιμένουμε νωρίτερα από το 2027.

SUV

Land Rover Defender

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ