top icon
Επικαιρότητα

Kӓrcher: 25 χρόνια στην Ελλάδα

Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας της Kӓrcher στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου κ. Johannes Kӓrcher και ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Kӓrcher κ. Markus Asch. Στον χαιρετισμό τους εξέφρασαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια την ικανοποίησή τους για τη δυναμική παρουσία της Kӓrcher όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω πορεία, δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και τις ανθρώπινες αξίες όπου στηρίζεται κάθε δραστηριότητα.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο κ. Λάζαρος Φραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Kӓrcher Ελλάδας, o οποίος αφού αποτύπωσε με μία σύντομη αναδρομή τις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της εταιρείας στη διάρκεια των 25 αυτών ετών, εξέφρασε μέσω ενός στίχου του Ελύτη με τον πιο σαφή τρόπο τη νοοτροπία που κάνει την Kӓrcher στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ξεχωριστή: «την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις». Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους συνεργάτες και πελάτες της Kӓrcher, στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι, με τη σχεδόν καθολική ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας αλλά και τα θερμά τους λόγια και την ειλικρινή χαρά στα πρόσωπά τους, επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι η αίσθηση της «οικογένειας Kӓrcher» που διέπει την επιχειρηματική της δραστηριότητα δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά πραγματικότητα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα party στο οποίο η θετική ενέργεια της βραδιάς κορυφώθηκε, με τη συνοδεία καλής μουσικής και κουβέντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ