top icon
Επικαιρότητα

AutoBest 2018: Οι 6 φιναλίστ για το Best Buy Car of Europe

Ανακοινώθηκαν οι 6 φιναλίστ που προκρίθηκαν στην τελική φάση του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest διεκδικώντας το βραβείο Best Buy Car of Europe για το 2018.

Τα 31 μέλη του θεσμού προερχόμενα από ισάριθμες χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το διήμερο 29-30 Νοεμβρίου στην πίστα του ιταλικού περιοδικού Quattroruote στο Μιλάνο  τους 6 φιναλίστ του φετινού θεσμού, οι οποίοι είναι οι εξής: Citroen C3 Aircross, Ford Fiesta, Honda Civic, Opel Grandland X, Seat Ibiza και VW T-Roc.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τερέν αποτελεί μια εξαιρετικών προδιαγραφών πίστα δοκιμών, που περιλαμβάνει διαφορετικά είδη ασφάλτου και ποικίλες στροφές που συμβάλουν στην καλύτερη αξιολόγηση των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων.

Το πρόγραμμα για τους 31 δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του διημέρου 29-30/10, εκτός από την οδήγηση στην ιταλική πίστα, περιλαμβάνει και δοκιμές σε δημόσιο δρόμο ώστε οι δημοσιογράφοι-εκλέκτοες να καταφέρουν να διαμορφώσουν μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες των 6 φιναλίστ.

Η ψηφοφορία των 31 μελών είναι ονομαστική, με τα αποτελέσματα του φετινού θεσμού να ανακοινώνονται στις 15 Δεκεμβρίου και την απονομή να πραγματοποιείται στα μέσα περίπου του προσεχούς Φεβρουαρίου._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ