top icon
Επικαιρότητα

Εκδόσεις Laurin & Klement για το Skoda Kodiaq

Στη Γενεύη η Τσέχικη εταιρεία θα παρουσιάσει την πιο πολυτελή έκδοση Laurin & Klement του Skoda Kodiaq.

Ανάλογη τακτική, θυμίζουμε, ακολουθήθηκε από τη Skoda στο πρόσφατο παρελθόν και για τα Octavia και Superb σε μια προσπάθεια «ανωτατοποίησης» τους στις κατά τόπου αγορές. Έτσι, μαζί με το ανανεωμένο Skoda Fabia, οι Τσέχοι θα παρουσιάσουν σε λίγες μέρες από σήμερα στην πόλη της Γενεύης την πολυτελή έκδοση του Laurin & Klement του Kodiaq, η οποία κοσμείται εξωτερικά από διαφορετικές ζάντες με διάμετρο 19 ίντσες, φωτιστικά σώματα LED, τροποποιημένη μάσκα με επενδύσεις χρωμίου, ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, καθώς και από ένα ζεύγος fake απολήξεων στο πίσω μέρος.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4×4 DSG 190 PS

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεσπόζουν το δερμάτινο τιμόνι (σε χρώμα μαύρο ή μπεζ), τα ταμπελάκια «Laurin & Klement», οι piano black επενδύσεις, το ηχοσύστημα Canton, τα πεντάλ αλουμινίου, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, ο κρυφός LED φωτισμός καθώς και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων εμπρός από τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Πρόσω ολοταχώς με το νέο Skoda Kodiaq GT

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου βρίσκονται ο γνώριμος πλέον κινητήρας βενζίνης της γενιάς TSI των 1,5 λίτρων (150 ίπποι) και ο 2λιτρος TSI που πλέον αποδίδει 190 ίππους, αμφότεροι εφοδιασμένοι με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων. Από εκεί και πέρα, το «παρών» δίνουν δύο εκδοχές του 2λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα του VW Group, που αποδίδουν 150 και 190 ίππους. Οι κορυφαίες εκδόσεις ντίζελ και βενζίνης συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης, σε αντίθεση με τις «150άρες» που είναι προσθιοκίνητες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ