top icon
Επικαιρότητα

Ένα Model A για τα 100 χρόνια της Mitsubishi

Ο Ryan Friedlinghaus και η ομάδα της West Coast Custom θα δημιουργήσουν ξανά το Mitsubishi Model A, το πρώτο επιβατικό στην ιστορία της, αλλά με τις τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα.

Για να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της, η Mitsubishi ξαναφτιάχνει το όχημα με το οποίο ξεκίνησαν όλα, τo Model A, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει η μάρκα στον αιώνα που διανύουμε. Η West Coast Customs θα κατασκευάσει ένα Model A της σημερινής εποχής με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της εταιρείας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Το 1917 το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα λειτουργίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 συνολικά μονάδες μαζικής παραγωγής. Η κατασκευή θα παρουσιαστεί μέσω ενός επεισοδίου της σειράς West Coast Customs στο Burbank, CA που παίζεται από το δίκτυο Velocity, κάθε Τρίτη στις 9 PM PST/EST.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ