top icon
Κόσμος

Nissan – Ξεκινά συνεργασία στον τομέα της μικροκινητικότητας

Η Nissan ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Silence της Acciona, μια κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας, σχεδιασμένα για καθαρότερη, πιο έξυπνη και πιο ευέλικτη ζωή στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, περιλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινά με πωλήσεις στην Γαλλία και την Ιταλία οι οποίες προγραμματίζονται από τον Ιούνιο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία τον Σεπτέμβριο.

Nissan Acciona Silence

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Nissan θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από προϊόντα Silence – ξεκινώντας με το S04 Nanocar. Σχεδιασμένο για ευελιξία σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα πόλης, αυτό το συμπαγές, ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα διατίθεται σε δύο παραλλαγές, τις L6e και L7e, προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις αστικές ανάγκες οδήγησης όλων των ειδών. Κάθε έκδοση διαθέτει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, από 149 km (L7e) έως 175 km (L6e), με τελικές ταχύτητες που φτάνουν τα 45 km/h (L6e) και τα 85 km/h (L7e). Το S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 5,6 kWh, προσφέρει γρήγορες επιλογές φόρτισης, όπως άμεση φόρτιση, εναλλαγή μπαταριών σε ειδικούς σταθμούς (διατίθεται με συνδρομή) και φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω αφαιρούμενης μπαταρίας.

Nissan Acciona Silence

Αυτή η συνεργασία έρχεται σε σύμφωνο πνεύμα με το «TheArc»– το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan, το οποίο επικεντρώνεται στην αύξηση της αξίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Μεταξύ άλλων προτεραιοτήτων, στο επίκεντρο του TheArc βρίσκεται η στρατηγική χρήση συνεργασιών με οργανισμούς που έχουν το ίδιο πνεύμα,για την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού. Έξυπνες, μακροπρόθεσμες συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες όπως η Silence επιδεικνύουν αυτή τη στρατηγική, ταιριάζοντας με τους στόχους της Nissan να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες, να επιταχύνει τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της σήμερα και αύριο.

Nissan Acciona Silence

Προσφέροντας ηλεκτρική οδήγηση αλλά και έξυπνη συνδεσιμότητα, το S04 Nanocar είναι ακόμα εξοπλισμένο με την εφαρμογή MySilence, μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για τις ανάγκες κάθε κατόχου με το πάτημα ενός κουμπιού. Μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η είσοδος χωρίς κλειδί, η παρακολούθηση τοποθεσίας, η παρακολούθηση της εμβέλειας και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Σε στενή συνεργασία με επιλεγμένους αντιπροσώπους Nissan στην Γαλλία και την Ιταλία, οι πελάτες θα μπορούν σύντομα να δουν τόσο τα μοντέλα L6e όσο και L7e του S04 Nanocar, καθώς και την e-μοτοσυκλέτα, διαθέσιμα προς πώληση στις αντιπροσωπείες τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Η σειρά προϊόντων Silence θα είναι επίσης διαθέσιμη σε επιλεγμένους αντιπροσώπους Nissan στην Γερμανία από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Nissan Acciona Silence

Η Nissan και οι αντιπρόσωποί της θα προσφέρουν μια σειρά από επιλογές χρηματοδότησης και ασφάλισης που θα είναι διαθέσιμες σταδιακά και οι οποίες θα διασφαλιστούν και θα προμηθεύονται μέσω κατάλληλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο. Οι τιμές των προϊόντων Silence θα ποικίλλουν ανά περιοχή, αλλά πρόκειται να προσφέρουν μια οικονομικά αποδοτική ηλεκτρική επιλογή για πολλούς οδηγούς που αναζητούν πιο ευέλικτες επιλογές για τις αστικές μετακινήσεις τους.

Ενώ η αρχική διανομή περιορίζεται στο S04 Nanocar και σε επιλεγμένες e-μοτοσυκλέτες, σχέδια για την παροχή μεγαλύτερης γκάμας επιλογών μικροκινητικότητας στους πελάτες βρίσκονται σε εξέλιξη, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ