top icon
Επικαιρότητα

Έρχεται το νέο VW T-Roc R με 300+ ίππους

Η γερμανική εταιρεία μπαίνει για τα καλά στο χορό των μεσαίων SUV εξελίσσοντας με γοργούς ρυθμούς την καυτή έκδοση R του νέου T-Roc.

Με το αφεντικό της VW, Herbert Diess, να έχει δηλώσει με σαφήνεια πως το ενδιαφέρον του κοινού για… γρήγορες εκδόσεις στην κατηγορία των μεσαίων SUV τραβά την ανιούσα, κάθε άλλο περίεργη είναι η απόφαση των ιθυνόντων της γερμανικής εταιρείας να «αθροίσουν» στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του νέου T-Roc μια παραλλαγή του με έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως αντίστοιχες είναι και οι προθέσεις των ιθυνόντων της ομόσταβλης Seat, που λίαν συντόμως αναμένεται να φέρει και αυτή στο φως την έκδοση Cupra του γνωστού και μη εξαιρετέου, πλέον, Ateca.

Σήμερα, χάρη στις αποκαλύψεις των «κατασκόπων» μας, έρχεται και η πλέον πειστική απόδειξη της ύπαρξης της «καυτής» έκδοσης R του νέου T-Roc, η οποία θα κινείται από τον γνωστό 4κύλινδρο 2.0 TSI κινητήρα του Ομίλου VW, που για την περίσταση θα είναι ρυθμισμένος να αποδίδει περί τους 300 με 310 ίππους. Φυσικά, το νέο VW T-Roc R θα είναι τετρακίνητο, χρησιμοποιώντας το γνωστό σύστημα 4Motion του γερμανικού εργοστασίου.

Ακριβή στοιχεία αναφορικά με τον χρόνο λανσαρίσματος της έκδοσης R προς το παρόν δεν υπάρχουν. Μολαταύτα, οι πρώτες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τα μέσα με τέλη της επόμενης χρονιάς._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ