top icon
Επικαιρότητα

Η Honda φέρνει στη Φρανκφούρτη το πρωτότυπο Urban EV Concept

Το όραμα της Honda για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αστικού χαρακτήρα του μέλλοντος κάνει το ντεμπούτο του στη Φρανκφούρτη. Και όχι μόνο.

Με λίγες μέρες να απομένουν μέχρι να ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Honda μας αποκαλύπτει σήμερα τι νέο θα περιλαμβάνει το περίπτερο της στη μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης επί ευρωπαϊκού εδάφους. Εκτός από το νέο Jazz (περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η ιαπωνική εταιρεία θα φέρει για πρώτη φορά στο φως ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο που «φωτογραφίζει» το όραμά της σε σχέση με τις τεχνολογίες αλλά και το σχήμα που θα έχουν τα αυτοκίνητα αστικού χαρακτήρα του μέλλοντος. Προς το παρόν, πάντως, πέρα από την teaser φωτογραφία που σας παραθέτουμε, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το Urban EV Concept, όπως επισήμως ονομάζεται το νέο πρωτότυπο των Ιαπώνων.

Η δεύτερη πρεμιέρα της ιαπωνικής εταιρείας στη Φρανκφούρτη θα αφορά στην πρωτότυπη επίσης υβριδική εκδοχή του CR-V, η οποία εν πολλοίς αποτελεί την ευρωπαϊκή εκδοχή του μοντέλου που είδαμε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της φέτος στην Έκθεση της Σαγκάης. Το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην κινεζική πόλη ήταν εφοδιασμένο με την υβριδική κινητήρα μονάδα κίνησης Sport Hybrid Intelligent Multi-Mode Drive που «φορά» και το αντίστοιχο Accord. Αποτελείται δε από έναν θερμικό κινητήρα 2,0 λίτρων και ένα ζεύγος ηλεκτροκινητήρων, που συνδυαστικά αποδίδουν 212 ίππους. Άγνωστο ωστόσο είναι αν το συγκεκριμένο «πακέτο» θα υιοθετηθεί και από το «ευρωπαϊκό» CR-V Hybrid._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ