top icon
Επικαιρότητα

Knight Rider: η επιστροφή…

Ο θρυλικός «Ιππότης της Ασφάλτου» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, από το κανάλι NBC στις 17 Φεβρουαρίου, αρχικά με ένα φιλμ συνολικής διάρκειας δύο ωρών! Αν και η ιστορία ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, η συγκεκριμένη είδηση δε θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει τους φίλους των τεσσάρων τροχών και όχι μόνο, αφού κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως η περίφημη τηλεοπτική σειρά μαζί με τους «Dukes οf Hazard» έδωσε το δικό της «χρώμα» σε μια ολόκληρη γενιά τηλεθεατών.    
 
Από την εποχή των eihty’s έχουν φυσικά αλλάξει πολλά: oι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι οι Τζάστιν Μπρούνινγκ, Νταιάννα Ρούσο, Σίντνει Ταμίγια Πουατιέ και Μπους Ντέιβσον. Όμως, ένας μικρός χαρακτηριστικός ρόλος αναλογεί και στον ίδιο τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ, που ως γκεστ σταρ θα ξαναζήσει τις παλαιές του δόξες, πίσω από το τιμόνι του ΚΙΤΤ.
 
Όσο για τον ΚΙΤΤ (Knight Industries three thousand), η κλασική Pontiac Trans Αm έχει παραχωρήσει τη θέση της σε μία Ford Mustang Shelby GT500 KR. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προέκυψε μετά από συμφωνία των παραγωγών με τη Ford Motor Company και θα εμφανίζεται σε τρεις διαφορετικές «παραλλαγές».
 
Η πρώτη αφορά στο «KITT Hero», ένα όχημα 540 ίππων που παίζει το ρόλο του υπεραυτοκινήτου για καθημερινή χρήση. Η δεύτερη αφορά το «KITT Attack», ένα μοντέλο υπερυψηλών ταχυτήτων που διαθέτει ειδική διαμόρφωση επίθεσης, ενώ η τρίτη είναι η «KITT Remote», που κινείται χωρίς οδηγό, μέσω ραδιοκατεύθυνσης.
 
Αυτό που παραμένει ίδιο είναι η λογική της σειράς. Ο Μάικλ Νάιτ μαζί με το αυτοκίνητό του αντιπαρατίθενται με μία σωρεία «κακών ανθρώπων», τους οποίους αντιμετωπίζουν με επιτυχία. Σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον της σειράς, ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε κάτι σχετικό. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να το δούμε και στους δικούς μας δέκτες.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ