top icon
Επικαιρότητα

Peugeot: Αγορές on-line μέσα σε… τηλεφωνικό θάλαμο

Μια ακόμα εμπνευσμένη(;) ιδέα των τμημάτων μάρκετινγκ, αυτή τη φορά με την υπογραφή της Peugeot.

Η γαλλική εταιρεία και συγκεκριμένα το παράρτημά της στη Μ. Βρετανία παρουσιάζει τη μικρότερη σε επιφάνεια αντιπροσωπεία του πλανήτη, που για την περίσταση στεγάζεται σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο, πλην όμως τυπικό σε εξωτερική «περιβολή», λονδρέζικο τηλεφωνικό θάλαμο. Όπως ανακοινώθηκε, τα εγκαίνια της «παράξενης» αυτής on-line αντιπροσωπείας θα γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου στην Russel Square του Λονδίνου δίνοντας σε όσους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να… στριμωχτούν στα μόλις 0,8 τετραγωνικά μέτρα του τηλεφωνικού θαλάμου προκειμένου απλώς να διαμορφώσουν ή και να παραγγείλουν το Peugeot της αρεσκείας τους. Πως;

Με τη χρήση ενός κωδικού, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.peugeot.co.uk/russellsquare, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα με την αρωγή ενός συνηθισμένου i-pad που είναι συνδεδεμένο στο διαδικτυακό e-commerce ιστότοπο της γαλλικής εταιρείας, να περιηγηθεί απρόσκοπτα στο φιλικό περιβάλλον του τελευταίου «φτιάχνοντας» με την αρωγή της ψηφιακής τεχνολογίας το μοντέλο που επιθυμεί να αγοράσει. Φυσικά, δίπλα του ή απέναντί του δεν υπάρχει πωλητής –πως θα μπορούσε άλλωστε- ούτε ασφαλώς και εκθέματα. Όπως μας ενημερώνει η Peugeot, η κάπως. ασυνήθιστη αυτή αντιπροσωπεία πώλησης αυτοκινήτων θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως το τέλος του τρέχοντος μηνός από τις 7 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.

«Η μικρότερη αντιπροσωπεία του κόσμου είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πως η τεχνολογία συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ερευνούμε, βλέπουμε και αγοράζουμε προϊόντα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνον Σύμβουλος της Peugeot Μ. Βρετανίας, David  Peel.

Και συμπληρώνει:

«Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο έπρεπε να διαβάσεις πολλά έντυπα αλλά και να επισκεφτείς τις γύρω αντιπροσωπείες. Τώρα αυτό μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, ακόμα και μέσα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ